Werken & carrière maken in Moerdijk

Of je nu je opleiding volgt, studeert, of al aan het werk bent; Moerdijk biedt een overvloed aan kansen om te groeien in de haven- en industriegebieden. Jouw succes wordt bepaald door hoe je uitdagingen overwint en jezelf blijft ontwikkelen. Gelukkig zijn er verschillende plekken binnen Moerdijk waar je ondersteuning kunt vinden om dit te bereiken en je carrière verder vorm te geven.

Werken in het hart van de haven

In Moerdijk sta je aan de voorhoede van de logistieke, chemische en duurzame industrieën, waar je werkt aan baanbrekende technologieën die een diepgaande impact hebben op de maatschappij en bijdragen aan het oplossen van dringende vraagstukken. Het haven- en industriegebied van Moerdijk kenmerkt zich door een sterke concentratie van logistieke- en industriebedrijven die nauw samenwerken met onderwijs- en kennisinstellingen in de regio, waardoor er talloze carrièremogelijkheden ontstaan op alle niveaus. 

Haven-en industriegebied

De mensen die hier wonen en werken, vormen de kern van de gemeenschap in Moerdijk. Een diversiteit aan nationaliteiten en culturele achtergronden vergroot jouw perspectief op de wereld. Ondanks deze diversiteit blijft de gemoedelijke Brabantse mentaliteit hier sterk aanwezig.

Men streeft naar innovatie, gedreven door de passie om echt impact te maken. Bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden zoeken elkaar op om ideeën uit te wisselen, van elkaar te leren, en samen te groeien. 

Samen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt

NXT Moerdijk is ontwikkeld met ondernemers, onderwijs en overheid voor werkgevers op het Havenindustrie Moerdijk (HIM). Bevindt jouw bedrijf zich op het HIM en ben je nog geen lid van NXT Moerdijk? Geen probleem, NXT Moerdijk is er ook voor jou. Meld je aan!

Aankomende activiteiten

23 mei 2024
5 oktober 2024

“Op het gebied van personeel moeten we meer samenwerken. We moeten als ondernemers de schouders er samen onder zetten.”

Peggy Kakebeeke

General Manager Euro-Rijn

Nieuws en updates