De volgende stap in je carrière begint hier

Dit is je kans. Een verschil maken in een innovatieve sector. NXT Moerdijk biedt een verbindend platform en een intuïtieve app die de weg opent voor nieuwe mogelijkheden. Ben jij er klaar voor?

Dit is NXT Moerdijk

Sta op het punt om de wereld van de logistiek te transformeren! NXT Moerdijk daagt je uit om de volgende logistieke innovator te worden. Ben jij gedreven, nieuwsgierig en klaar om grenzen te verleggen? Wij geloven dat de toekomst van de logistieke sector wordt vormgegeven door visionaire geesten zoals jij. Samen kunnen we de industrie vernieuwen, verbindingen leggen en ambities verwezenlijken. Stap aan boord en laat jouw stempel achter als een ware pionier in de logistieke wereld. De reis begint hier bij NXT Moerdijk.

What’s in it for me?

Laat zien wat je kan en wordt koploper

Ben jij klaar voor de logistieke sector? Bewijs jezelf in de games in onze app. Wordt leider op de ranglijst en maak kans op te gekke prijzen. 

Updates

Veelgestelde vragen

De app van NXT Moerdijk is volledig gratis te gebruiken. Je kan deze downloaden via de Google Playstore en de Appstore. 

NXT Moerdijk is een samenwerking tussen bedrijven, scholen en overheden. NXT Moerdijk biedt een verbindend platform middels een intuïtieve app die de weg opent voor nieuwe mogelijkheden, zakelijke synergieën, banen van de toekomst, innovatie en persoonlijke groei.

In de app van NXT Moerdijk leer je kennismaken met de mogelijkheden, carrièrekansen en innovatie van industriegebied Moerdijk. Er zijn bijvoorbeeld games te spelen of video’s te bekijken van verschillende bedrijven welke gevestigd zijn op het industriegebied van Moerdijk. 

Download
de app!