Ondernemen & innoveren in Moerdijk

Door de unieke combinatie van industriële kracht en innovatief ondernemerschap is het haven- en industriegebied van Moerdijk uitgegroeid tot een centrum van economische bedrijvigheid. Hier bundelen bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties hun krachten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Ondernemerschap en innovatie in Moerdijk

Moerdijk biedt een vruchtbare bodem voor ondernemers die willen bouwen aan hun bedrijf. In het dynamische ecosysteem van het haven- en industriegebied zijn alle benodigde voorwaarden aanwezig om te groeien en innovatieve ideeën tot leven te brengen. Door nauwe samenwerking tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid is er een uniek vestigingsklimaat ontstaan, waar zowel kleine start-ups als grote multinationals van kunnen profiteren.

Innovatie brengt verandering

Open innovatie, korte communicatielijnen en onderling vertrouwen vormen de sleutel tot ons succes. Deze unieke vorm van samenwerking stelt bedrijven in staat om internationaal te concurreren en maakt Moerdijk tot een inspirerende omgeving waar innovatie gedijt. Terwijl we voortdurend streven naar slimmere en betere oplossingen, kijken anderen naar ons als een voorbeeld van succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is de ultieme vorm van innovatie!

Deze veranderingen hebben impact op de vraag binnen de arbeidsmarkt. NXT Moerdijk draagt bij aan oplossingen voor arbeidsmarkt vraagstukken. We stimuleren innovatieve initiatieven, duurzame oplossingen, wisselen kennis uit en creëren een lerende omgeving voor arbeidspotentieel en studenten.

Samen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt

NXT Moerdijk is ontwikkeld met ondernemers, onderwijs en overheid voor werkgevers op het Havenindustrie Moerdijk (HIM). Bevindt jouw bedrijf zich op het HIM en ben je nog geen lid van NXT Moerdijk? Geen probleem, NXT Moerdijk is er ook voor jou. Meld je aan!

Aankomende activiteiten

23 mei 2024
5 oktober 2024

“Op het gebied van personeel moeten we meer samenwerken. We moeten als ondernemers de schouders er samen onder zetten.”

Peggy Kakebeeke

General Manager Euro-Rijn

Nieuws en updates