Een glimp van de toekomst in Moerdijk

In de schaduw van de bloeiende industrie in Moerdijk, waar innovatie en kansen samenkomen, vind je Mark Wilbers. Als Senior Site Manager bij DSV heeft Mark een boeiende carrière opgebouwd die nauw verbonden is met dit strategische logistieke knooppunt. In dit verhaal delen we zijn inzichten over waarom werken in Moerdijk zo bijzonder is.

De gezichten achter Moerdijk

Mark Wilbers is geen vreemde in de wereld van industriële logistiek. Met jarenlange ervaring op zijn naam, heeft hij de leiding over DSV’s activiteiten op de locatie in Moerdijk. Maar wie is Mark en wat houdt zijn baan precies in?

Mijn naam is Mark Wilbers,” begint hij, met een glimlach die zijn passie voor zijn werk weerspiegelt. “Als Senior Site Manager voor DSV ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van onze logistieke operaties hier in Moerdijk. Dit omvat het beheer van goederenstromen, het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van onze faciliteiten, en het leiden van een team van getalenteerde professionals.”

Moerdijk: Een strategische keuze

Waarom heeft Mark ervoor gekozen om juist in Moerdijk te werken? Zijn antwoord benadrukt de strategische relevantie van deze locatie voor DSV en andere bedrijven in de regio.

“Industriegebied Moerdijk is voor ons van onschatbare waarde,” legt Mark uit. “Het is de perfecte locatie voor onze logistieke oplossingen. Met uitstekende verbindingen naar de havens en het achterland, biedt Moerdijk de ideale infrastructuur voor onze activiteiten. Het is een knooppunt waar goederen efficiënt kunnen worden ontvangen, opgeslagen en gedistribueerd, wat cruciaal is voor onze klanten.”

De aantrekkingskracht van Moerdijk

Wat maakt werken in Moerdijk zo aantrekkelijk voor Mark en vele anderen? Het antwoord ligt in de dynamiek en mogelijkheden die dit gebied te bieden heeft.

“Het industriegebied in Moerdijk staat nooit stil,” zegt Mark. “Het is voortdurend in ontwikkeling, wat een opwindende omgeving creëert. Deze constante evolutie betekent dat er altijd nieuwe kansen en mogelijkheden zijn om succesvol te zijn. Of het nu gaat om het implementeren van innovatieve technologieën, het aangaan van nieuwe partnerships of het uitbreiden van onze dienstverlening – Moerdijk biedt het allemaal.”

Een uitnodiging aan toekomstige talenten

Mark sluit af met een persoonlijke boodschap voor degenen die overwegen om een carrière in Moerdijk na te streven.

“Waarom zou ik mijn baan aanraden? Omdat je hier de kans hebt om met fantastische mensen samen te werken,” benadrukt Mark. “De industrie in Moerdijk heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een veelbelovende toekomst. Als je gepassioneerd bent over logistiek, innovatie en het creëren van impact, dan is dit de plek voor jou. Dus, scholieren en werkzoekenden, overweeg Moerdijk – hier ligt jullie toekomst.”

Zijn verhaal is slechts een van de vele die hier verteld kunnen worden, een glimp van wat deze regio te bieden heeft voor degenen die op zoek zijn naar uitdagingen en kansen. Op NXT Moerdijk delen we graag meer van deze verhalen, zodat iedereen een beter beeld krijgt van het werk, de innovatie en de toekomst die hier te vinden zijn.

Overige items