Start van de Nederlandse Taalopleiding (NT2)

1 oktober 2024

In oktober start een bijzondere Nederlandse taalopleiding (NT2) voor 25 medewerkers van DSV, Eurorijn en CCT. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met Curio en vindt plaats op locatie op het haven-en industriegebied Moerdijk.

Wat houdt de opleiding in?

  • Traject van 10 weken: Gedurende tien weken zullen de deelnemers intensieve lessen volgen die zijn ontworpen om hun Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren.
  • Curio als opleider: Curio, een ervaren opleider in het NT2-traject, zal deze lessen verzorgen en zorgt voor een praktische en effectieve leeromgeving.
  • Op maat gemaakte vervolgtrajecten: Na de eerste tien weken wordt beoordeeld welke verdere ondersteuning de deelnemers nodig hebben om volledig te kunnen groeien in hun functie en optimaal te presteren in hun werkomgeving.

Doel van de opleiding:

Deze NT2-opleiding is specifiek gericht op het verbeteren van de taalvaardigheden van medewerkers zodat zij effectiever kunnen communiceren en functioneren in hun professionele rollen. Dit is een belangrijke stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor zij beter in staat zijn om bij te dragen aan hun organisatie en hun eigen carrière te bevorderen.

Gerelateerde activiteiten

12 september 2024