Voor ondernemers die vooruit willen

Bedrijven hebben behoefte aan voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Op dit moment en in de jaren die komen, wordt de mismatch tussen vraag en aanbod alsmaar groter. Daarom is verandering noodzakelijk. De volgende stap moet gemaakt worden.

Dit is NXT Moerdijk

NXT Moerdijk is er niet zomaar. Het is de volgende stap naar duurzame groei voor een gezonde arbeidsmarkt binnen industriegebied Moerdijk. Een collectief van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen om de volgende generatie te enthousiasmeren. Het is de best volgende mogelijkheid om te verbinden, groeien en ambities te verwezenlijken. Dat is NXT Moerdijk.

What’s in it for me?

In samenwerking met onze partners

NXT Moerdijk is ontwikkeld samen met organisaties van en voor ondernemers. Ben je nog geen lid van NXT Moerdijk? Geen Probleem, NXT Moerdijk is er ook voor jou. Meld je aan!

Meld je bedrijf nu aan!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Updates

Veel gestelde vragen

De app van NXT Moerdijk is volledig gratis te gebruiken. Je kan deze downloaden via de Google Playstore en de Appstore. 

NXT Moerdijk is een samenwerking tussen bedrijven, scholen en overheden. NXT Moerdijk biedt een verbindend platform middels een intuïtieve app die de weg opent voor nieuwe mogelijkheden, zakelijke synergieën, banen van de toekomst, innovatie en persoonlijke groei.

In de app van NXT Moerdijk leer je kennismaken met de mogelijkheden, carrièrekansen en innovatie van industriegebied Moerdijk. Er zijn bijvoorbeeld games te spelen of video’s te bekijken van verschillende bedrijven welke gevestigd zijn op het industriegebied van Moerdijk. 

Download
de app!